Найкращі вітання з днем весілля своїми словами, щирі

Найкращі вітання з днем весілля своїми словами, щирі

Ця стаття допоможе тим, хто хоче привітати закоханих, але не хоче банальних слів або просто віршів. Тож звичайні прозові тексти привітання для вас від усього серця і зрозумілими словами😉😉😉

Найщиріші привітання на весілля своїми словами

***

Кожен із нас виростає і бачить перед собою завжди якийсь вибір. Хтось йде працювати вчителем, а хтось йде працювати лікарем. Якась людина стане актором, а інша стане художником. І люди завжди в цьому випадку сперечаються щодо того, чим вибирати свою професію: розумом чи серцем? 🤔

І лише справжнє кохання можна вибрати тільки серцем. Це як спалах, від якого стає гаряче у грудях і хочеться цей вогонь 🔥 нести все життя потім.

Так ось я вам бажаю, щоб вогонь палав у вас все життя і був єдиним для обох. І нехай ніколи не настане той момент, коли ви будете обирати один одного “розумом”.

***

Як часто ви чуєте фразу “кохання живе лише три роки”? Чи багато тут серед нас тих, хто перевіряв цей вислів?

Хтось розходиться через рік, хтось через три роки, а хтось через 20. А хтось навпаки, с кожним роком кохає все сильніше і сильніше.

Так ось вам я бажаю, щоб кохання спочатку було дуже слабеньким, трохи кволим.

Потім нехай через рік воно трішки розгориться і вже через три роки воно стане палати ще більше, ще сильніше.

І через 50 років ви будете сидіти і казати один одному, що кохання живе не три роки, а все життя.

Тож нехай ваші думки, душі, серця і тіла любляться кожну секунду, кожну хвилину, кожен день, кожний тиждень і ціле життя. Ви заслуговуєте на найкраще!

***

Зараз я перед собою бачу людей, для котрих любов є найголовнішою цінністю. Ви такі щасливі, такі закохані і такі усміхнені!

На вас приємно дивитися і хочеться, щоб ми могли спостерігати за вами вічність!

Бо ви дивитеся один на одного із великим захопленням, ніби знайшли найцінніший скарб🥰🥰🥰

Так ось я вам хочу побажати довгих років разом, міцного здоров'я і багато спокусливих і ніжних моментів разом😜

А ще нехай у вас будуть прекрасні діти і онуки, які на старості років будуть вас возити на Мальдіви пити коктейлі та купатися в океані😝

***

Я бажаю вам, щоб кожен ваш день розпочинався з посмішок, довгих обіймів і солодких поцілунків 😘

А закінчується нехай кожен ваш день цікавими розмовами і часом, який ви проводите лише удвох 😍

Живіть так, ніби кожен ваш день є найкращим днем на землі і ніби ви - це єдині люди на цій планеті.

Тож любіть один одного і знайте, що все на світі можна пережити, коли ви разом! 🤗💕❤️

***

Здається, у когось сьогодні найкращий день їх життя 💕 Бо нарешті тепер не тільки на ділі, але і на документах ми бачимо, що утворилася нова сім'я. Будемо сподіватися, що ця нова сім'я ще нам покаже, яка вона міцна, любляча і сильна. А ми лише можемо порадіти за вас 😊

Хочу побажати вам бути сонечком один для одного. Грійте один одного, коли зима. Зігрівайте один одного, коли літо і особливо даруйте тепло один одному, коли хмари на душі. Ви тепер є одним суцільним сонцем. І якщо десь задощить, то інший обов'язково поділиться своїми променями.

А сьогодні поки обігрійте нас своїм коханням ❤️💓💕

***

Деякі люди кажуть, що з часом їх кохання перетворюється просто на дружбу і взаємоповагу. Але вам я бажаю палати і насолоджуватися в першу чергу коханням!

Тільки і все інше має бути: тепло, повага, взаєморозуміння, і навіть дружба, яка може легко перетворитися на пристрасть.

Тож просто живіть, кохайте і комбінуйте всі приємні емоції і відчуття, що можуть бути між двома людьми.

А я поки побажаю собі знайти таке ж палке почуття, що є серед вас:) Дякую вам, що даєте змогу подивитися на те, як виглядає справжня закоханість! Ви найбільша мотивація для того, щоб вірити у любов 💓

***

Чи є рай на Землі? Так! Він в очах коханої людини і зараз ви можете побачити цей рай в очах один одного!

Наречена сьогодні ніби білий молочний шоколад: такий же ніжний і солодкий. А наречений, ніби міцний гіркий чорний шоколад…справжній чоловік!

Але разом ви доповнюєте один одного і створюєте неповторний смак. Ви не можете існувати один без одного і це справжня насолода!

Будьте як баунті😜: створюйте солодкий рай на землі 🔥🔥🔥🔥

Бажаю бути вам такими же солодкими закоханими шоколадками завжди